Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Már Orbán is???
  2007-09-18 08:00:12, kedd
 
  Már Orbán is???


A felelősség áthárítása a népre ... a hülye népre!


Ha jól értem, a mi Viktorunk szerint egy mentálisan lepusztult és lepusztított ország lakossága lesz a felelős akkor, ha a népszavazás eredménytelen és/vagy érvénytelen lesz ... ergo: ez a lakosság lesz a felelős azért, hogy 2002. óta 5, azaz ÖT alkalommal lazán nem buktatta meg az ellenzék parlamenten belülről a szavazás és mindencsaló MSZP-Szadesz koaliciót.
Azért is a mentálisan lepusztított agyú nép lesz a felelős, hogy az ellenzék hagyta megpuccsolni D-209-et, gyurcsány(i)val ... mert a mi Alkotmányunk de iure nem ad választ arra, hogy mi a fene van akkor, ha ciklus közben mond le a kormányfő ...
Ez a hatalmas JOGHÉZAG lehetőséget adott a komcsiknak gyurcsányi beültetéséhez, de LEHETŐSÉGET adott az ellenzéknek is arra, hogy NE ENGEDJE gyurcsányit kormányra, hanem előrehozott választásokat követeljen ki.
A jogi szabályozatlanság legalább kétféle lehetőséget rejt magában.
"A" variációt és annak ellenkezőjét.

Annak ellenkezője nem érdekelte a Fideszt!

Tamásomnak újfent leszögezem ... pusztán gondolkodom, nem megosztok és tudom: nincs alternatíva, bla-bla-bla!
Hogy Sz. Miklóst idézzem, az ember nem vált pártot úgy, mintha gatyát váltana.

De a gondolkodáshoz, még a rossz, negatív és pesszimista gondolkodáshoz való jogomat sem adom oda senkinek, az az enyém.

Semmi, de semmi jel nem mutat arra, hogy ebben az országban az ellenzék egy jottányit is kilépne önmaga érdekei mögül.
Meg úgy lazán megkérdezem ... a tegnapi Kossuth téri demonstráció mikor szólt a népszavazásról???
Ja, hogy szegény Bayer Zsoltot erre használta fel Orbán vasárnap???
Zsolt tudja ezt, persze hogy tudja, nyilván kellő mennyiségben van hányingere is.
De a helyébe, feltehetően én is megtettem volna, csak a szégyen, a szégyen nehezen mosható le.

Azt meg egyenesen pofátlanságnak tartom, hogy ezt a kivételes képességű iró,- újságirót járassa le Orbán a jobboldaliak előtt.
Mert ami vasárnap volt a Várban, arról jobb nem beszélni, érdemes minél előbb elfelejteni. (A belső szégyent persze cipeli tovább az ember, de hát érdekli is ezeket bármi, ami emberi?? Mondom: Bayer Zsolttal mélyen együttérzek. Ő eddig emelt fővel járhatott-kelhetett közöttünk. Vasárnap bohócot csináltak belőle.)
J.

"Mondassuk le a kormányt a népszavazás segítségével"
2007. szeptember 17. 16:43
"A népszavazás érdekében fenn fogjuk tartani az utcáról érkező nyomást. Győzelem esetén a magyarországi helyzet gyökeresen meg fog változni." A Le Monde interjúja Orbán Viktorral.
A 2006-os tüntetések azt követően kezdődtek, hogy szeptember 17-én kiszivárgott Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szocialista képviselők előtt elmondott beszéde, melyben beismerte: hazudott az ország gazdaságának helyzetéről, hogy megnyerhessék az országgyűlési választásokat. Egy évvel később a legnagyobb jobb-közép ellenzéki párt, a Fidesz, messze a legnépszerűbb az összes párt közül. Vezetője, Orbán Viktor, továbbra is kitart szándéka mellett, hogy lemondassa a kormányfőt.

- Egy éve, hogy kijelentette: a Gyurcsány-kormány illegitim. Azóta a kormányfő megszerezte a parlament és Brüsszel bizalmát is, és a 2007. évi hiányt is sikerült 6,4%-ra csökkenteni a tavalyi 9,2%-hoz képest. Továbbra is úgy gondolja, hogy a miniszterelnöknek le kell mondania?

- Magyarország jelenleg nagyon súlyos szociális és gazdasági válságban van. Nemsokára 3 millió ember képtelen lesz megélni fizetéséből. Ezen felül a megélhetési költségek rendkívül megemelkedtek: a gáz ára egy év alatt 50, a villanyé pedig 30%-kal lett több. A munkanélküliség szintén magas. Európához képest az 1%-os gazdasági növekedéssel is hamarosan az utolsók leszünk, messze lemaradva a közép-európai államoktól. (2006-ban a GDP-arányos növekedés még 3,9% volt - a szerk.) A társadalom nagy többsége nem fogadja el ennek a kormánynak döntéseit, és a lemondását követeli, mert az emberek becsapva érzik magukat, miközben a magyarországi demokráciát egy gyűlöletes játéknak tartják. Egy éve kiszivárgott beszédében még a miniszterelnök is beismerte, hogy a hatalom megtartása érdekében hazudtak a választóknak

- 1989 óta önt gyakran a demokrácia védelmezőjeként emlegetik. Az elmúlt egy évben viszont több tüntetésen is megjelentek a Fidesz képviselői a szélsőjobboldali MIÉP vezetőinek oldalán. Nem összeférhetetlen ez az ön által vallott demokratikus értékekkel?

- Tudni kell, hogy Magyarországon a szélsőjobboldal nem bír különösebb súllyal a politikai életben. Képviselőit nem lehet Le Penhez hasonlítani, a bokájáig sem érnek. A magyar politikai rendszer sokkal inkább hasonlít a némethez, mint a franciához. A Fidesz által képviselt demokratikus jobbközép erőktől jobbra nincs számottevő politikai szervezet, és nem is lesz. Ez mindenképp személyes stratégiám részét képezi.

- Az augusztus végén létrehozott szélsőjobboldali, paramilitáris Magyar Gárda kapcsán a kormányfő azzal vádolta Önt és pártját, hogy a szélsőjobb szavazóit próbálják megnyerni.

- A Fidesz elnökségének első ülése alkalmával elítélte a Magyar Gárda megalapítását. Ugyanakkor, miközben elhatároljuk magunkat ettől a szervezettől, nem kívánjuk eltitkolni az általános elégedetlenségét tényét sem. A Magyar Gárda körüli ügyet tehát arra használtuk fel, hogy bemutassuk saját álláspontunkat. Jelen pillanatban az ellenzék a demokrácia egyetlen reménye. A kormányhatalom működése antidemokratikus. Éppen ezért a pillanatnyi helyzetre adott válaszunk három elemből tevődik össze: egyrészt ki kell fejezni az elégedetlenséget, a kormánynak le kell mondania, azonban ennek demokratikusnak és erőszakmentesnek kell lennie, mégpedig úgy, hogy a legszélesebb társadalmi szövetségen alapuljon. Az egész társadalom elkeseredettségét látva szeretnénk újra visszahozni a demokráciát és lemondatni a kormányt, ami lehetővé tenné a jelenlegi gazdasági és szociális válság megoldását is. Ennek az eszköze a népszavazás. Miután a jelen helyzetben, az emberek várakozásainak dacára, parlamentáris eszközökkel nem tudjuk lemondatni a kormányt, nem marad más eszközünk, mint a referendum. Ennek érdekében szeretnénk mobilizálni a társadalmat.

- Folytatni fogják a küzdelmet rendszeres kormányellenes tüntetések keretében az utcán?

- A népszavazás érdekében fenn fogjuk tartani az utcáról érkező nyomást. Azt gondoljuk, össze tudunk gyűjteni másfél millió aláírást. (Magyarország lakossága 10,5 millió [sic!] - a szerk.) A köztársasági elnök döntésének értelmében a népszavazást 2008 első felében tudjuk majd megtartani. Győzelem esetén a magyarországi helyzet gyökeresen meg fog változni.

Le Monde- fidesz.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elégedetlenséget, antidemokratikus, összeférhetetlen, szélsőjobboldali, erőszakmentesnek, elégedetlenségét, demokratikusnak, szélsőjobboldal, védelmezőjeként, munkanélküliség, álláspontunkat, gondolkodáshoz, miniszterelnök, kormányellenes, magyarországon, népszavazásról, pofátlanságnak, kormányhatalom, várakozásainak, legnépszerűbb, megalapítását, paramilitáris, magyarországi, választásokat, megemelkedtek, eredménytelen, parlamentáris, beültetéséhez, országgyűlési, megnyerhessék, választóknak, lepusztított, magyarország, jobboldaliak, ellenkezőjét, mennyiségben, felelősség áthárítása, hülye népre, mentálisan lepusztult, felelős akkor, népszavazás eredménytelen, lakosság lesz, felelős azért, ellenzék parlamenten, mentálisan lepusztított, ellenzék hagyta, hatalmas JOGHÉZAG, komcsiknak gyurcsányi, jogi szabályozatlanság, tegnapi Kossuth, szégyen nehezen, kivételes képességű, Hogy Sz, Bayer Zsoltot, Bayer Zsolttal, Orbán Viktorral, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Magyar Gárda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyon különös  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy maradéktalanul uralt világ  Az igazi szeretetért rendszeri...  Tanuld meg ezt a versemet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Csak a fogyatkozás látható  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Soha ne kedvezz...  Szívem  Bertolt Brecht -től idézet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  s immár én is felragyogva, ért...  Julian Brass gondolata  Kövesd a cowboyt!  Png kutya  Mi lenne ha  Sose bánj semmit  Nagyi telefonál  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png cica  Png cica  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Ágai Ágnes – Csendélet  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szívem tiéd  Png cica  Egy bizonyos határt  Reménység és erő Krisztustól e...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem tudhatod  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fekete István - Akác  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  képre írva  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyon különös  Png férfi  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Makszim Gorkij gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png csokor  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Fehér virág  Mi lenne ha  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Albert Einstein gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  A Megváltó szolgálatában  Png cica  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
felelősség áthárítása, hülye népre, mentálisan lepusztult, felelős akkor, népszavazás eredménytelen, lakosság lesz, felelős azért, ellenzék parlamenten, mentálisan lepusztított, ellenzék hagyta, hatalmas JOGHÉZAG, komcsiknak gyurcsányi, jogi szabályozatlanság, tegnapi Kossuth, szégyen nehezen, kivételes képességű, jobboldaliak előtt, belső szégyent, népszavazás segítségével, népszavazás érdekében, utcáról érkező, magyarországi helyzet, 2006-os tüntetések, ország gazdaságának, országgyűlési választásokat, évvel később, legnagyobb jobb-közép, összes párt, kormányfő megszerezte, megélhetési költségek, villanyé pedig, munkanélküliség szintén, 1%-os gazdasági, utolsók leszünk, közép-európai államoktól, társadalom nagy, kormánynak döntéseit, lemondását követeli, emberek becsapva, magyarországi demokráciát, gyűlöletes játéknak, hatalom megtartása, demokrácia védelmezőjeként, évben viszont, szélsőjobboldali MIÉP, politikai életben, magyar politikai, augusztus végén, kormányfő azzal, szélsőjobb szavazóit, általános elégedetlenségét, demokrácia egyetlen, kormányhatalom működése, pillanatnyi helyzetre, legszélesebb társadalmi, egész társadalom, jelenlegi gazdasági, jelen helyzetben, emberek várakozásainak, küzdelmet rendszeres, köztársasági elnök, népszavazást 2008, elégedetlenséget, antidemokratikus, összeférhetetlen, szélsőjobboldali, erőszakmentesnek, elégedetlenségét, demokratikusnak, szélsőjobboldal, védelmezőjeként, munkanélküliség, álláspontunkat, gondolkodáshoz, miniszterelnök, kormányellenes, magyarországon, népszavazásról, pofátlanságnak, kormányhatalom, várakozásainak, legnépszerűbb, megalapítását, paramilitáris, magyarországi, választásokat, megemelkedtek, eredménytelen, parlamentáris, beültetéséhez, országgyűlési, megnyerhessék, választóknak, lepusztított, magyarország, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.